LIFE

Claudia Pătrăşcanu, divorţ dificil de Gabi Bădălău: «Îmi trimite mesaje de ameninţare”

Claudia Pătraşcanu şi Gabi Bădălău au decis să divorţeze la sfârşitul verii trecute, iar o serie de amănunte, care nu îi fac cinste lui Gabriel, au ieşit la iveală atunci când fosta sa soţie a decis să rupă tăcerea. Conform click.ro, deşi părea că situaţia a devenit mai puţin tensionată după ce aceştia au fost împreună la munte cu cei mici, lucrurile sunt departe de a fi soluţionate. Claudia a scris recent un mesaj pe contul personal de Instagram prin care a explicat de ce despărţirea de Gabi nu este una atât de uşoară pe cât şi-ar fi dorit.

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au decis să divorţeze, după ce crismatica solistă a rupt tăcerea şi a vorbit despre atitudinea nepotrivită pe care el a manifestat-o, pe parcursul relaţiei, în cadrul familiei. Mai mult decât atât, vedeta a compus o melodie în care abordează subiectul care a măcinat-o pentru o bună perioadă de timp, şi anume neimplicarea unui tată în viaţa copiilor.

Gabi Bădălău nu a părut extrem de deranjat de acuzele care i-au fost aduse şi, la scurt timp după despărţirea de cea care i-a fost soţie, şi-a găsit liniştea şi fericirea în braţele fostei soţii a lui Gabi Enache. Se pare că fostul soţ al Claudiei este determinat să lupte, pe orice cale, cu cea alături de care a împărţit amintiri frumoase cândva, căci continuă să îi trimită mesaje de ameninţare, potrivit spuselor cântăreţei. Fosta membră Exxotic a scris un mesaj pe pagina personală de Instagram în care a răspuns unei întrebări pe care o primeşte frecvent din partea fanilor.

“Oameni buni, eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicaţi copiii noştri. Tatăl lor este cel care a decis că-şi doreşte ca divorţul nostru să aibe loc în instanţă. De fiecare dată când ajunge de prin cluburi sau de prin vacanţele pe care le petrece cu diverse doamne, îmi trimite mesaje de ameninţare şi intimidare…că instanţa va decide în favoarea lui…mă întreb şi eu, cum probabil că vă întrebaţi şi mulţi dintre voi care citiţi aceste rânduri acum…cum ştie el deja ce va decide instanţa”, au fost rândurile scrise de Claudia.

Spre finalul verii, Claudia nu a mai putut suporta atmosfera apăsătoare de acasă și a decis să facă lumină asupra relației sale cu Gabi Bădălău, cel care îi devenise soț în anul 2015, cunoscut ca fiind un mare crai înainte de mariaj. Claudia și-a vărsat amarul prin intermediul unui mesaj acid pe care l-a scris pe pagina personală de Facebook . Din rândurile scrise a reieșit că soțul ei a fost cel care a avut o atitudine necorespunzătoare față de ea, dar și față de copii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here