LIFE

„Clanul Marelui Alb”, primul loc în Trending

Viralele săptămânii din presă vin de la Recorder. Investigaţia „Clanul Marelui Alb” este pe primul loc în Trending-ul YouTube şi are peste 2,1 milioane de vizualizări. Nu este singurul material Recorder din top, arată paginademedia.ro.

Ancheta, care vine cu dezvăluiri importante din interiorul Bisericii Ortodoxe Române, a obţinut aceste rezultate în doar două zile. Filmul, semnat de jurnalistul Victor Ilie, se numără printre cele mai populare publicate de Recorder până acum. Documentarul „30 de ani de democraţie” este cel mai vizualizat material publicat de Recorder vreodată, cu patru milioane de vizualizări după aproape un an.

Pe lângă „cifre”, investigaţia despre Biserica Ortodoxă Română a adus două demisii importante, iar Direcţia Naţională Anticorupţie s-a autosesizat. Jurnalistul Victor Ilie, cel care a documentat subiectul, s-a infiltrat sub acoperire şi a reuşit să smulgă informaţii importante de la oameni apropiaţi Patriarhului Daniel. Chiar unul dintre respectivii oameni îl numeşte „Marele Alb”.

De asemenea, publicaţia mai are un clip în top, pe locul patru. Vorbim despre un reportaj despre pandemie şi dezastrul din spitale, intitulat „Aşa arată un dezastru sanitar”. Numără peste 1 milion de vizualizări, după câteva zile de la publicare.

Comment here