StiriTârgu-Jiu

CJ Gorj a împărțit BANII. Liberalii, nemulțumiți

Ședință extraordinară tensionată, vineri, la Consiliul Județean Gorj. Liberalii au votat ÎMPOTRIVA repartiției cotelor defalcate din TVA și din impozitul pe venit către primării.

Victor Banța a comentat că bugetele locale nu sunt echilibrate, ci dezechilibrate prin alocarea făcută. Liberalul a criticat faptul că s-au alocat prea mulți bani către localitățile Turceni, Peștișani și Polovragi.

Denișa Șuță, consilier județean PNL, a acuzat că sumele de la județ nu au fost împărțite după niște criterii clare, unele orașe primind fonduri mai mari decât municipiul Motru.

Gheorghe Grivei a ridicat problema comunei Stănești, rămasă mult în urmă din punct de vedere al dezvoltării.

Alt liberal, Gheorghe Orzan și-a exprimat nemulțumirea că Municipiului Târgu-Jiu i-au fost alocate numai 12 miliarde de lei vechi.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a precizat că a ținut cont, în alocarea fondurilor, de proiectele europene pentru care edilii au nevoie de cofinanțări și de comunele care au în derulare investiții de introducere a rețelelor de gaze naturale.

Cât despre municipii, Cosmin Popescu a amintit de sumele venite de la guvern pentru UATAA Motru, iar consilierul județean PSD, Mihai Prunariu, a adus în discuție excedentul de 39 de miliarde de lei vechi, care s-ar fi înregistrat la Primăria Târgu-Jiu, pe 2018.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here