Sportive

Ciprian Rus a preferat Viitorul Pandurii în locul ofertelor de a continua în Liga 1

Fostul căpitan al echipei UTA se întoarce la Târgu-Jiu. De această dată, Ciprian Rus nu a optat pentru Pandurii, echipă pentru care a evoluat în turul sezonului 2017-2018, tot în Liga 2, ci pentru Viitorul Pandurii, echipă patronată de Nicolae Sarcină.

Atacantul, de 30 de ani, care a marcat de două ori în Liga 1 pentru UTA, în sezonul trecut, a aflat la revenirea din vacanță că nu mai intră în planurile lui Laszlo Balint și de atunci a avut pe masă destule propuneri din primele două ligi. Din elită, CS Mioveni, Chindia și Dinamo s-au interesat de serviciile lui Rus, care a ales, totuși, să coboare un eșalon.

”Am avut oferte și din Liga 1 și din Liga a 2-a, le mulțumesc tuturor că s-au gândit la mine, însă înțelegerea am parafat-o cu Viitorul Târgu-Jiu. Ei au fost cei mai prompți și deschiși și la solicitările mele, iar eu cred că am ales ceea ce e mai bine pentru mine mine și familia mea. Am întâlnit niște oameni profesioniști în conducere, a contat mult și acest lucru. Totodată, m-a ajutat în luarea deciziei și discuția avută cu antrenorul Cristian Lupuț, dânsul m-a convins că putem realiza lucruri frumoase împreună. Nu în ultimul rând, mă bucur să fiu din nou coleg cu Bodea și Copaci, arădeni de-ai mei cu care am jucat și la UTA, dar – în general – am intrat într-un vestiar unit, cu fotbaliști cu calitate morală și sportivă. Cu câteva întăriri, vom reuși să ne îndeplinim obiectivele propuse. În primul rând calificarea în play-off, iar odată ajunși acolo să scoatem maxim. E important că la Târgu-Jiu voi continua să joc pe unul dintre cele mai frumoase stadioane din România, așa cum este și cel de la Arad”, a declarat, pentru Liga2.ro, Rus.

Comment here