Stirile ZileiTârgu-Jiu

Ciprian Florescu: Marcel Romanescu are temeri privind comparația cu Florin Cârciumaru

Ciprian Florescu vrea, cât mai repede, ședință cu organizația PSD Târgu-Jiu iar, apoi, va anunța dacă intră în lupta pentru primăria municipiului, în 2020. Între timp, Florescu lansează și primul atac la adresa primarului liberal Marcel Romanescu, despre care spune că se teme de comparații cu fostul edil, Florin Cârciumaru. Lui Florescu nu-i plac atacurile pe care Romanescu le lansează la adresa PSD.

Lui Ciprian Florescu nu-i place modul în care face politică Marcel Romanescu. Zice că oamenilor trebuie să le arăți ceea ce ai făcut, nu să acuzi în dreapta și-n stânga.   

Florescu este de părere că Romanescu se teme de faptul că târgujienii  compară ceea ce edilul liberal a făcut, în acest mandat, cu perioada în care Florin Cârciumaru s-a aflat la conducerea orașului.  

Ciprian Florescu vrea să discute cu organizația PSD Târgu-Jiu, înainte de a face anunțul oficial că va candida la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.  

Marcel Romanescu afirmă, însă, că nu are niciun fel de temeri legate de o eventuală comparație între mandatul său și cele ale lui Florin Cârciumaru. Edilul liberal spune că multe dintre problemele cu care se confruntă vin din trecut.

Romanescu este convins că PSD nu va avea nicio șansă în Târgu-Jiu, la alegerile locale din 2020.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here