StiriStirile ZileiTârgu-Jiu

Ciprian Florescu: În maximum două săptămâni, INCERTITUDINILE vor fi îndepartate

Ciprian Florescu, REACȚIE după ce în presa locală a apărut informația că organizația municipală nu l-ar vrea candidat la Primăria Târgu-Jiu, în 2020. Fostul prefect de Gorj spune că a purtat o primă discuție cu viceprimarii Aurel Popescu și Adrian Tudor, dar și cu alți membri din conducerea PSD Târgu-Jiu. Florescu zice că, în maximum două săptămâni, va fi făcut anunțul oficial privind candidatul la primărie.

Surse din PSD au declarat, pentru cotidianul Gorj Domino, că organizația municipală nu agreează candidatura lui Ciprian Florescu la Primăria Târgu-Jiu. În cadrul PSD Târgu-Jiu ar exista o tensiune uriașă, generată de faptul că liderii acestei organizații nu au fost consultați de cei de la județ,  privind candidatura lui Florescu. Jurnalistul Claudiu Matei

Aurel Popescu, președintele PSD Târgu-Jiu, neagă că municipiul s-ar opune vehement candidaturii lui Ciprian Florescu. Cere însă discuții cu șefii de la județ.  

Popescu infirmă zvonurile că municipiul ar prefera candidatura viceprimarului Adrian Tudor la Primăria Târgu-Jiu.

Mihai Weber, liderul PSD Gorj, declară de mai multă vreme că, din punctul său de vedere, discuția privind candidatul la Primăria Târgu-Jiu este închisă.

”Ciprian Florescu a ieșit cel mai bine în sondaj. Cu siguranță organizația municipală va cupla la persoana desemnată” declară Weber.

Weber nu ia în calcul varianta ca municipiul să nu accepte candidatura lui Ciprian Florescu.

Ciprian Florescu spune că a avut o primă discuție cu viceprimarii Târgu-Jiului, Aurel Popescu și Adrian Tudor. Fostul prefect de Gorj crede că se poate trece peste orgolii și construi o echipă solidă care să atace Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

Florescu ne-a mai spus că a discutat și cu alți membrii din conducerea PSD Târgu-Jiu și a simțit ”deschidere aproape totală”.

Florescu zice că, în maximum două săptămâni, lucrurile vor intra pe un făgaș normal la PSD Gorj și va exista o coagulare a tuturor membrilor organizației în jurul candidatului la Primăria Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here