Stirile ZileiTârgu-Jiu

Ciprian Florescu: Avem un primar MENTALIST

Candidații de la Târgu-Jiu și Motru au fost prezentați, oficial, joi, în prima conferință de presă a PSD Gorj, de la izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Ciprian Florescu și Cosmin Morega au fost prezenți alături de liderii de organizații, Aurel Popescu și Dorin Hanu, dar și de șefii politici de la județ, Mihai Weber și Cosmin Popescu. Ciprian Florescu a anunțat că a format o echipă, alături de primarii localităților din jurul Târgu-Jiului, cu care va lupta, în septembrie, pentru câștigarea primăriei.   

Florescu i-a mulțumit liderului PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu, pentru susținerea necondiționată a candidaturii sale.  

Candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu l-a numit ”mentalist” pe primarul liberal Marcel Romanescu, care, miercuri, afirma că Eduard Lădaru de la ALDE și Maria Țambrea și Ion Butan, de la PSRo, se vor regăsi pe lista de consilieri locali a PSD.  

Florescu l-a criticat pe Romanescu și pentru faptul că a anunțat, în conferință de presă, intrarea în circulație, în Târgu-Jiu, a unui singur autobuz,  care nu este nou, ci preluat în comodat de la o societate comercială.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. Brava, PSD, deci v-ați decis ca să-l mai lăsați 4 ani pe Romanescu pe capul nostru! Că Florescu nu-i face față nici dacă îl sprijină Aurel Popescu cu buldozeru’ la spate. În loc să puneți un om serios, de genul lui Adrian Tudor, care a mai și făcut lucruri pentru târgujieni, veniți la-naintare cu Florescu, care are ca singură calitate politică aceea că e soțul nevesti-sii iar rezultate ca prefect – ZERO… Cine a fost monosinapsatul care l-a propulsat, Weber? De capul lui să fie!

Comment here