Din JudetStirile Zilei

Ciocea vrea să-și schimbe VICEPRIMARUL. Weber: Stoenescu va fi CANDIDATUL PSD în 2020

Este tensiune mare la Bustuchin unde primarul Ion Ciocea vrea să-l schimbe din funcție pe viceprimarul Gheorghe Stoenescu, ce va fi, conform deputatului Mihai Weber, candidatul PSD la primăria localității, în 2020. Ciocea îi reproșează lui Stoenescu că nu mai face administrație ci politică. Stoenescu spune, însă, că Ciocea nu-l mai lasă să facă administrație. Relația dintre cei doi, veche de 11 ani, s-a rupt. Primarul din Bustuchin amenință cu proteste la Prefectura Gorj, dacă îi vor fi puse bețe-n roate în demersul de schimbare din funcție a viceprimarului.

Ion Ciocea vrea să-l demită din funcție pe viceprimarul Gheorghe Stoenescu, cel care i-a luat locul la șefia PSD Bustuchin. Primarul a făcut un proiect de hotărâre în acest sens, pentru următoarea ședință de consiliu local. Îi trebuie, însă, 9 voturi. Misiunea grea, în condițiile în care cei 9 consilieri PSD au fost deja atenționați, de la partid, să-l susțină pe Stoenescu.   

Ciocea amenință cu proteste la Prefectura Gorj dacă îi vor fi puse bețe-n roate în demersul de demitere a viceprimarului.

Edilul din Bustuchin zice că vrea să se ”bată” la localele de anul viitor cu Gheorghe Stoenescu, pentru ca fiecare să-și arate adevărata valoare.

La rândul său, viceprimarul Stoenescu consideră că nu există motive pentru a fi demis din funcție. Dacă, totuși, se va întâmpla asta, va contesta hotărârea consiliului local.

Cât despre reproșurile pe care i le aduce Ion Ciocea, viceprimarul le neagă. În plus, spune că primarul le-a cerut lui și consilierilor PSD demisiile ”fără nicio logică”.

Stoenescu neagă c-ar fi amenințat consilierii PSD cu retragerea sprijinului politic, în cazul în care vor trece de partea lui Ciocea. În plus, viceprimarul zice că nu este bătută în cuie candidatura sa la Primăria Bustuchin, în 2020.

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, îi avertizează pe consilierii locali din Bustuchin să respecte decizia partidului.  

Weber anunță că Gheorghe Stoenescu va fi candidatul PSD la Primăria Bustuchin, în 2020. Cât despre protestul anunțat de Ion Ciocea, liderul PSD nu crede că va avea loc.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here