Stirile ZileiTârgu-Jiu

Ciocea, VICTORIE în instanță în fața PSD Gorj. ”Au fost multe momente în care n-am avut somn noaptea!”

Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, victorie, joi, la Curtea de Apel Craiova în procesul împotriva PSD Gorj. Edilul își păstrează mandatul până la alegerile locale din vară.

Ciocea a intrat în conflict cu PSD Gorj, după ce a luat decizia de a candida ca independent, pentru un post de senator, la alegerile parlamentare din 2016. Edilul a făcut gestul de supărare că a fost scos de pe listă, deși primise votul colegilor din Comitetul Județean Executiv. Ulterior, PSD Gorj i-a cerut Prefecturii Gorj să-i înceteze mandatul, pe motiv că o candidatură ca independent înseamnă demisie din partid. Ciocea s-a apărat în instanță și a avut câștig de cauză.

Ciocea spune că nu i-a fost deloc ușor, în toată această perioadă în care s-a luptat cu partidul din care face parte, mai ales că a fost desființată și organizația PSD Bustuchin iar 7 consilieri locali au fost dați afară.

Edilul din Bustuchin nu s-a decis în privința partidului din partea căruia va candida în alegerile locale din vară.

Ciocea ne-a mai spus că sunt multe persoanele care l-au dezamăgit, în acest scandal legat de candidatura sa la parlamentarele din 2016. Îi enumeră pe Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean, primarul din Bălănești Ovidiu Pungan și pe fostul său viceprimar Gheorghe Stoenescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here