Din JudetStirile Zilei

Ciocea: Vai de mama lor, au distrus CEA MAI PUTERNICĂ organizaţie! Weber: Ciocea ne-a înjurat!

Decizie drastică! 7 consilieri PSD de la Bustuchin au fost dați afară din partid! Hotărârea a fost luată, joi, în unanimitate, în ședința Comitetului Județean Executiv al PSD.  Supărat, Ion Ciocea le dă nota 2 șefilor social-democrați pentru faptul că ”au omorât cea mai puternică organizație din județ”. Mihai Weber spune că, din 2016 încoace, de când a izbucnit scandalul cu Ciocea, a tot ținut ușa deschisă pentru edilul din Bustuchin. I-a pus capac însă, faptul că Ciocea l-a înjurat pe și pe președintele Cosniliului Județean, înaintea ședinței consiliului local, de la finalul lunii octombrie.

Conducerea PSD Gorj a decis, joi, dizolvarea organizației Bustuchin și excluderea a 7 consilieri locali care au votat pentru demiterea viceprimarului Gheorghe Stoenescu, luna trecută. Stoenescu a fost numit lider interimar al organizației locale. Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, este convins că Stoenescu îl poate învinge pe Ion Ciocea, în 2020.   

Ion Ciocea este supărat după decizia de joi. Primarul din Bustuchin spune că a fost distrusă cea mai puternică organizație PSD din județ.

Ciocea le dă nota 2 șefilor PSD care au decis dizolvarea organizației din Bustuchin. În opinia sa, aleșii locali care au votat pentru demiterea viceprimarului Stonescu nu sunt trădători, ci eroi.

Primarul din Bustuchin nu s-a decis din partea cărui partid va candida pentru un nou mandat, în 2020.

Mihai Weber spune că a ținut ușa partidului deschisă, în acești ani, pentru Ion Ciocea. Numai că, primarul din Bustuchin a dat în judecată PSD, cerând daune de miliarde. Pe deputat l-a deranjat gestul lui Ciocea, care l-ar fi înjurat, înaintea ședinței consiliului local din octombrie.   

Liderul interimar al PSD Bustuchin, Gheorghe Stoenescu, nu are nicio bucurie după excluderea celor 7 consilieri. Spune că este păcat că s-a distrus o echipă.

Stoenescu afirmă că  Ion Ciocea a fost cel care a dorit să rupă orice legătură cu PSD.

Ion Fugaru face o declarație surprinzătoare privind războiul Ciocea-PSD. Crede că primarul din Bustuchin se va afla tot pe lista social-democraților, în 2020.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here