LIFE

Cine sunt noii arhitecți de la „Visuri la cheie”. Începe sezonul 8 al emisiunii

Dragoș Bucur reaprinde speranța unor familii care au curajul să viseze la un trai mai bun. „Visuri la cheie” ajunge la cel de-al 8-lea sezon, iar începând din 15 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 20:30, echipa de arhitecți formată din Cristina Joia, Alina Vîlcu, Laura Boghiu, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu va schimba viitorul unor familii care au nevoie de ajutor.

Alex Gavrilescu și Andra Marinescu sunt cei doi arhitecți care se alătură echipei. Ambii au experiențe vaste în acest domeniu. De-a lungul timpului, în cei 17 ani de muncă, Alex a reușit să combine arhitectura și sculptura într-un mod nou, neconvențional. A avut un început greu în viață, de aici și motivația de a ajuta alți oameni. Andra este arhitect de peste 15 ani, iar pasiunea pentru munca ei a dus-o la următorul nivel, cel în care va aduce bucurie celor care au nevoie de ea.

„Încep această etapă din viața mea de arhitect cu multă emoție și încântare. Mă bucur să mă alătur echipei «Visuri la cheie» și sunt sigură că împreună vom reuși să aducem zâmbete pe chip și liniște în suflet, atât familiilor, cât și celor de acasă. Sunt emoționată și, în același timp, nerăbdătoare să creez împreună cu această echipă minunată, echipa pe care o urmăream de fiecare dată cu sufletul la gură ca telespectator. Este o nouă provocare pentru mine, un mijloc care îmi va permite să aduc în beneficiul familiilor toată imaginația mea și puterea mea de creație”, a spus Andra Marinescu.

„Este o bucurie și o emoție minunată că m-am alăturat echipei «Visuri la cheie»! Cred că nu există o răsplată mai mare pe acest Pământ, așa cum este confirmarea că este nevoie de tine să ajuți oamenii din jurul tău, prin ceea ce practici ca om. Consider că mi-am luat toate bagajele necesare de a urca în autocarul «Visuri la cheie» și sunt nerăbdător ca, alături de această echipă minunată, să îmi ofer toate cunoștințele și aptitudinile în schimbul fericirii celor ce au uitat să vadă viața prin ochii bucuriei și care chiar au nevoie de un strop de speranță să meargă mai departe”, a declarat Alex Gavrilescu.

Comment here