EntertainmentLIFE

Cine sunt cele 6 ispite de la Insula iubirii, sezonul 5. Emisiunea începe pe 22 aprilie

Pe 22 aprilie începe unul dintre cele mai așteptate show-uri de la Antena 1, iar cele șase dintre ispitele sezonului 5 sunt Nicoleta Dragne, Irina Stroia, Mircea, Adrian Savin, Adrian Demetrian şi Ionuţ Gojman.

„Nu mi se pare atât de dificil să fii ispită. Depinde cum te pliezi pe caracterele celorlați. Mie mi-e ușor, mă pliez pe orice tip de persoană, fie că e serios, mai glumeț, mai supărat, orice. Eu cred că toate lucrurile care se întâmplă pe ”Insula Iubirii” scot la iveală niște chestii cu care cuplurile vin de acasă. Sunt lucruri ascunse pe care nu le recunosc sau de care nu sunt conștienți. Nu cred că într-o lună ți-ai uitat și partenera, ești și îndrăgostit, vrei și 3 copii cu ispita, ți-ai uitat iubita”, spune Nicoleta.

Nicoleta Dragne, Nico așa cum o știe toată lumea, este pentru a treia oară ispită la ”Insula Iubirii”.

Irina Stroia are 23 de ani și este consultant estetic. Mircea este cel care a fost alături de Mirela Baniaș, după ce Ionuț Gojman a dezamăgit-o. Adrian Savin participă pentru prima dată ca ispită la ”Insula Iubirii”.

„Rolul de ispită te motivează, te face să-ți descoperi abilitățile. Am învățat că nu trebuie să te mulțumești cu puțin și că viața merge mai departe. Dacă persoana potrivită nu este lângă tine, oricând poți găsi pe altcineva”, a spus Adrian.

Ionuț Gojman a rămas ca ispită, după ce în sezonul 4 a ales să o părăsească pe Mirela, iubita cu care a venit la emisiune, și să accepte rolul de ispită în sezonul 5.

Adrian Demetrian sau Dem, așa cum îi spun prietenii, este cunoscut drept rapper-ul din casa Big Brother. Adrian a mai avut colaborări și cu Andreea Bălan. (libertatea.ro)

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here