Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cine sunt cei trei politicieni care încearcă să fure ”proiectul de suflet”. Weber: Au format un cor

Deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, a afirmat, vineri, că liderii PNL și USR din județ ”au început să bage capul în tablou”, în privința drumului expres Craiova-Târgu Jiu.

“Este stilul caracteristic al domnului Iordache de a se urca în căruță, dar pierde din vedere că nu are cai și stă pe loc. Acum, am văzut că a fost urcat în căruță și domnul Miruță. (…) Formând un cor, le-a trebuit un acompaniament și l-au găsit în persoana domnului prefect, care a început și dânsul să vorbească de această investiție” a comentat Weber.

Joi, Consiliul Tehnico-Economic din cadrul Ministerului Transporturilor a avizat proiectul care prevede autostradă între Craiova și Filiași și drum expres între Filiași și Târgu Jiu, PNL Gorj transmițând că s-a întâmplat acest lucru ”în urma demersurilor făcute de liberalii din conducerea CNAIR”.

Mihai Weber mai spune că, după avizul Ministerului Transporturilor, urmează să fie dată hotărârea de guvern pentru scoaterea la execuție a lucrărilor la drumul expres.

”Când va fi dată o hotărâre de guvern pentru a demara această investiție, cei trei vor interpreta în fel și chip: domnul prefect va spune că este meritul jandarmului de la poarta guvernului că s-a semnat acest proiect, domnul Iordache că este meritul pixului pe care i l-a lăsat lui Cîțu, care i l-a dat lui Orban și Orban l-a lăsat mai departe în guvern, iar domnul Miruță va amuți” a comentat liderul PSD Gorj.

Comment here