LIFE

Cine sunt câştigătorii Asia Express, sezonul 3

Pe 22 aprilie are loc finala Asia Express. Fanii emisiunii aşteaptă cu sufletul la gură să vadă ce echipă pleacă acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro!

Au avut de parcurs până acum nouă etape dificile, probe extrem de grele, au mâncat preparate locale ciudate, dar Speak şi Ştefania, Adda şi Cătălin, Sorin Bontea şi Răzvan Fodor au ajuns până în finala sezonul trei de la Asia Express. Drumurile lor prin Filipine şi Taiwan nu au fost deloc uşoare, dimpotrivă, au avut de rezistat în faţa unor mari încercări, unor temperaturi extreme, ba foarte cald, ba ploi abundente.

Chiar înainte cu o săptămână de difuzarea marii finale la TV, s-a aflat că Sorin Bontea şi Răzvan Fodor au câştigat Asia Express, sezonul 3, scrie unica.ro. Ei au fost cei mai rapizi, cel mai bine pregătiţi şi a plecat acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro. De asemenea, cei doi au mai avut şi câteva amulete, la marele premiu se mai adăugă deci câteva mii de euro.

Într-un interviu exclusiv pentru OK! Magazine, Răzvan Fodor a dezvăluit că nu i-a fost deloc uşor să plece la Asia Express: “Ei m-au curtat încă de la sezonul 2 Asia Express. Eu eram oarecum prins sau eu credeam că sunt prins la ProTV, aşteptam să înceapă un nou proiect MasterChef acolo. Întâmplarea a făcut că a început acel proiect, dar nu s-a făcut cu mine pentru că acel proiect MasterChef nu a mai fost cu prezentator. Deci am simţit că e un moment prielnic să mă distanţez. Şi m-am interesat dacă această călătorie în zona Asiei este cât de cât safe vizavi de problemele mele de sănătate, pentru că eu sunt astmatic, nu pot să intru într-o zonă cu polen, cu praf. Am zis că dacă există riscul să intru în şoc anafilactic şi e cineva care ar putea ajunge în jumătate de oră la mine e OK. Mi-au garantat treaba asta. Mi-am şi făcut patru vaccinuri, o altă chestie care m-a liniştit. Şi am zis hai s-o facem! Iar echipa cu Bontea a fost ideea ta sau ideea lor? Ei m-au întrebat cu cine aş vrea. Am zis că nu ştiu. Am nişte variante, dar voi hotărâţi. Au stat şi ei şi s-au gândit şi mi-au zis: „Uite, noi îl curtăm şi pe Bontea. Nu ai vrea să mergi cu el?“. Doamne fereşte, cum să nu vreau să merg cu el?! Mi s-a părut genială ideea.”

Răzvan Fodor a adăugat că şi-ar dori ca telespectatorii să vadă emisiunea, chiar şi ce a fost în spatele caremelor de filmat. El şi Sorin Bontea au depus un mare efort: “La primul episod, m-a obosit foarte tare pentru că mi-am adus aminte de chinuiala pe care am avut-o în prima etapă. Am plecat în octombrie, era deja frig aici, ploua şi am ajuns direct în acele 40 de grade, cu 90% umiditate şi cu o raniţă de 20 de kile în spate. Până şi-a dat corpul seama că nu glumeşti a fost o perioadă foarte nasoală. Acum, privind la TV, îmi pare rău că nu intră tot. Îţi dai seama că se filmează de la ora 5 jumate dimineaţa până la 6 seara, deci sunt aproape 13 ore de material de la fiecare echipă ori nouă echipe, fă un calcul. Imaginează-ţi că toată treaba asta se montează într-un episod de două ore şi jumătate. Adică nu vezi tot. Şi mor de supărare că nu poate să vadă lumea tot. Toată suferinţa aia şi toate încercările. Ei îţi arată că ai încercat să prinzi prima, a doua, a patra maşină pe care ai reuşit s-o iei. Dar au fost cazuri când am oprit şi 20 de maşini şi nu ne-a luat nimeni.”

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here