Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cine l-a ajutat pe Romanescu în carieră

Contre dure, în presa locală, între primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu și președintele Senatului Universității ”Constantin Brâncuși”, Adrian Gorun.

Disputa a pornit după ce Romanescu a declarat, la un post local de televiziune, că funcțiile pe care le-a deținut de-a lungul timpului nu i-au fost oferite de cineva, ca în cazul altor contracandidați, ci și-a construit singur cariera politică.

Adrian Gorun a reacționat după ce Romanescu a afirmat că Luminița Popescu, candidatul Pro România la Primăria Târgu-Jiu, este creația sa. Șeful de la UCB l-a acuzat pe primar de ”lipsă de maturitate politică” și că ”încearcă să dobândească capital electoral prin manipulări neacademice”.

În replică, Marcel Romanescu afirmă că a ajutat Universitatea în acest mandat, în sensul că s-a implicat să obțină finanțare, prin CNI, pentru construirea unei baze sportive ultramoderne.

Adrian Gorun a sugerat, în declarația făcută în presa locală, că și Marcel Romanescu a fost sprijinit de-a lungul carierei.

”Dacă nu îți amintești, îți voi spune eu cine sunt corifeii dumneata, din anii 2007-2008” i-a transmis președintele Senatului UCB primarului municipiului.

Romanescu spune că singurul care l-a ajutat în cariera politică a fost Pantelimon Manta, fost lider al Partidului Democrat.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here