LIFE

Cine îi ia locul Corinei Chiriac la ”Opriți timpul”

Postul Național TV îi caută o nouă colegă de prezentare lui Adrian Enache (53 de ani), rămas singur la cârma emisiunii ”Opriți timpul”. Pe listă sunt nume importante din showbiz, printre care și Mirela Vaida, motorul de audiență al postului Antena 1.

Corina Chiriac (70 de ani) a dezvăluit că renunță la această colaborare, pentru a se dedica mai mult timp activităților artistice, având momentan în lucru lansarea unui volum autobiografic. În locul ei ar fi luate în calcul, potrivit unor surse din televiziune, două soliste: Diana Matei (38 de ani), din Taraful Cleante, care deja s-a familiarizat cu formatul show-ului, ca invitat permanent și cântăreața Theo Rose (22 de ani), pe care o știți de la ”Bravo, ai stil!” (Kanal D). Ele vor da probe, iar aleasa va începe filmările în această vară, pentru noi ediții ”Opriți timpul!”.

Din culisele acestei producții tv de succes, s-a aflat că favorite ar mai fi fost, în ultima vreme, alte două artiste de top și cu experiență în emisiuni de succes. Este vorba despre Mirela Vaida, de la ”Acces direct” (Antena 1), și actriță la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” din București, și Maria Buză, care a colaborat, preț de câteva ediții, la show-ul transformărilor, ”Te cunosc de undeva!” (Antena 1).

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here