LIFE

Cine este şi cum arată soţia lui Alexandru Cumpănaşu

Crimele de la Carcal, care au îngrozit întreaga ţară, au şi un rezultat care se mută în sfera politicului. Alexandru Cumpănaşu (38 de ani), unchiul Alexandrei Măceşanu, adolescenta de 15 ani care a sunat de mai multe ori la 112, şi-a anunţat candidatura la Preşedinţie, susţinut de soţia sa Simona, despre care are numai cuvinte de laudă.

În spatele oricărui bărbat de succes stă o femeie putenică, spune un citat celebru. Asta pare că vrea să ne transmită şi Alexandru Cumpănaşu care recent a prezentat-o fanilor de pe Facebook, pe soţia lui Simona. Un personaj extrem de vocal în cazul crimelor de la Caracal, Cumpănaşu a făcut din acestă poveste cu final nefericit, în care a luptat să afle adevărul despre ce s-a întâmplat cu nepoata sa, un drum spre Cotroceni. Admirat şi susţinut de mii de oameni, Cumpănaşu şi-a anunţat candidatura la Preşedinţie arătând celor care îl sprijină că şi soţia sa l-a ajutat mult în atingerea scopurilor sale. Acesta spune că Simona este o femeie discretă, profesionistă şi luptătoare. De asemenea, Cumpănașu scrie ca soţia sa i-a fost alături în toată bătălia împotriva clanurilor mafiote.

”Un președinte nu este un robot, oricât ar încerca să ne convingă CANDIDAȚII SISTEMULUI. Este OM, cu bune și cu rele. De aceea este important să-i cunoști viața și familia înainte de a-i acorda sprijinul. Viața unui președinte este influențată precum viața fiecăruia dintre noi de cele mai mici lucruri. Astăzi v-o prezint pe soția mea Simona, o femeie discretă, profesionistă, luptătoare, loială și care mi-a fost alături în toată această bătălie împotriva clanurilor mafiote. Nu a dat un pas înapoi, nu a vrut să iasă în evidență, mi-a fost alături și m-a susținut cu tot ce a putut. Cred că a venit momentul să avem un Președinte de 40 ani și un cuplu tânăr care să poată comunica, gândi, transmite spre viitor, spre acțiune. Nu spre comoditate și indiferență. Este șansa unui viitor TÂNĂR, dar profesionist. În care să ne știm COPIII în siguranță! Am 3 copii la 38 ani și îmi doresc să mai pot avea. România are nevoie de oameni care știu să-și crească copiii și să îi pună pe primul loc în viața lor. Haideți să dăm o șansă României să meargă spre VIITOR, NU spre TRECUT. Trecutul ne-a condus destul!”, a notat Alexandru Cumpănaşu, lângă mai multe fotografii în care apare alături de partenera sa de viaţă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here