LIFE

Cine este prezentatoarea show-ului „Gazda perfectă” de la Antena 1

Vara aceasta, românii dau testul ospitalităţii, în cadrul celui mai proaspăt show de la Antena 1. Începând din 5 august, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, Antena 1 caută Gazda Perfectă.

Prezentatoarea Observator 12, Olivia Păunescu, vorbeşte deschis despre ce pentru ea înseamna să fii o gazdă perfectă.

„Pentru mine, o gazdă bună este o persoană relaxată, care indiferent că umple masa sau pune doar o prăjitură și o cafea, îți dă o stare de bine, te face să te simți bine primit în casa sa. Nu este stresată de curățenie sau de cât de bine sau nu i-a ieșit mâncarea. Atitudinea contează!”, a mărturisit Olivia.

„Încă mai fac petreceri în pijamale cu prietenele, la mine sau la fiecare dintre ele. Stăm de vorbă ore întregi, relaxate și avem așa o stare de bine la finalul fiecărei întâlniri!”, a mai povestit prezentatoarea Observatorului 12, de la Antena 1.

”Gazda Perfectă” are la bază formatul internaţional ”Come dine with me”, format ce a cucerit publicul din peste 40 de ţări, printre care SUA, Italia, Spania, Anglia sau Franţa. 5 concurenţi, 5 zile, 5 case diferite. Acestea sunt ingredientele unui show ce promite să găsească ”Gazda Perfectă”.

Un grup de 5 oameni care nu ştiu nimic unul despre celălalt vor încerca să demonstreze că ospitalitatea şi abilităţile culinare îi recomandă pentru a fi o gazdă desăvârşită. În fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 17:00, timp de o săptămână, cei 5 vor concepe meniuri sofisticate şi vor încerca să creeze o atmosferă cât mai primitoare în casele lor pentru a-i convinge pe ceilalţi de calităţile personale. La finalul fiecărei cine, concurenţii vor oferi puncte celui care le-a fost gazdă, însoţite bineînţeles de laude sau critici, iar la sfârşitul ediţiei, câştigătorul, cel care acumulează cel mai mare punctaj, va primi titlul de Gazda Perfectă şi un premiu de 10.000 Ron.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here