LIFE

Cine este noua iubită a lui Brad Pitt. Nicole este căsătorită

Nicole Poturalski, noua iubită a lui Brad Pitt, alături de care actorul a fost fotografiat, săptămâna trecută, are 27 de ani, este fotomodel și este căsătorită cu un bărbat cu 41 de ani mai în vârstă decât ea, dar cu care ar avea un „mariaj deschis”, arată publicația Mail Online.

Soțul ei se numește Roland Mary, este om de afaceri și are 68 de ani. Deține un restaurant în Berlin (Borchardt) și, de altfel, aici s-ar fi cunoscut Brad Pitt și Nicole Poturalski. O sursă apropiată lui Roland Mary, citată sub acoperirea anonimatului de presa tabloidă, a declarat că omul de afaceri privește cu multă „filosofie” ceea ce el numește „prietenia strânsă” dintre soţia sa şi Brad Pitt.

Tânăra, care este cunoscută în mediul profesional sub numele de Nico Mary, s-a născut în Germania, are un băiețel, dar nu împărtăşeşte multe detalii despre viaţa sa privată, pe reţelele sociale. De origine poloneză, ea vorbeşte cinci limbi străine şi este o cititoare împătimită.

Zvonuri despre o relaţie a actorului american Brad Pitt cu fotomodelul german de origine poloneză, Nicole Poturalski, au început să circule săptămâna trecută, după ce amândoi au fost văzuţi într-un hotel din sudul Franţei. Brad Pitt şi Nicole Poturalski au fost surprinşi de paparazzi la hotelul Du Cap, unde au ajuns la bordul unui avion care a decolat de la Paris, pentru a se bucura de câteva zile de vacanţă în sudul Franţei.

După aproape patru ani de la despărţirea de Angelina Jolie şi după un dureros proces de divorţ, Brad Pitt, în vârstă de 56 de ani, a intrat din nou în atenţia tabloidelor, mai ales că agentul său a confirmat presei americane că actorul are o legătură sentimentală cu modelul german Nicole Poturalski, în vârstă de 27 de ani și mamă a unui băieţel. Este vorba despre prima relaţie oficială a starului hollywoodian după despărţirea de Angelina Jolie, deşi au circulat zvonuri privind aventuri sentimentale pe care actorul le-ar fi avut şi cu alte femei.

Nicole a apărut în paginile revistelor de modă Harper’s Bazaar şi Elle din Germania şi este reprezentată de agenţia de modeling Next. Ea este, asemenea lui Brad Pitt, foarte implicată în cauze sociale şi s-a exprimat de multe ori public pe teme privind drepturile omului.

„Este necesară o schimbare”, a scris Nicole, recent, pe contul său de Instagram alături de hashtagul #BLM (Black Lives Matter).

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here