LIFE

Cine este Michael Polanski, noul iubit al cântăreţei Lady Gaga

Lady Gaga are o relaţie de peste o lună cu Michael Polansky. Ei au fost văzuţi împreună înainte de a fi surprinşi sărutându-se în Las Vegas.

Noul iubit al lui Lady Gaga, alături de care a fost prezentă la finala Super Bowl 2020, este CEO al companiei Parker Group şi al Fundaţiei Parker, ambele aparţinând lui Sean Parker, unul dintre primii investitori ai Facebook şi fondator al programului Napster, una dintre primele platforme de descărcare gratuită de muzică din lume.

Michael Polansky este un nume cunoscut în lumea IT-ului. Este absolvent al Universităţii Harvard şi un antreprenor de succes. O sursă citată de presa britanică a afirmat despre Michael Polansky că „este un tip foarte deştept, serios, care a preferat întotdeauna discreţia“.

Lady Gaga şi Michael Polansky au fost văzuţi sărutându-se pe balconul hotelului din Miami, în weekend, şi ţinându-se de mână şi sărutându-se în Las Vegas, în ajunul Anului Nou. O sursă apropiată a declarat recent pentru E! News că artista e „înnebunită“ după noul său iubit.

Mai mult, cei doi au fost împreună la finala Super Bowl 2020. Bărbatul a stat în public împreună cu mama cântăreţei, Cynthia Germanotta. O sursă apropiată a spus că Polansky şi Lady Gaga s-au cunoscut la o petrecere a companiei Parker Group, în decembrie 2019. Gaga l-a prezentat deja pe Polansky, noul ei iubit, pe Instagram, prin intermediul unei fotografii în care apare în braţele bărbatului, în timp ce acesta o priveşte.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here