LIFE

Cine e noua asistentă de la „Acces Direct”. Cosmina Adam cântă muzică populară

După întreg scandalul care s-a creat în jurul emisiunii „Acces Direct”, show-ul Antenei are acum o nouă asistentă TV. Este interpretă de muzică populară și speră că se va descurca în rolul care tocmai i-a fost atribuit.

„Acces Direct” rămăsese fără asistentă TV după ce Emily (Emiliana Burghelea) a adus recent acuze grave echipei emisiunii, anunțând că demisionează. După ce s-au mai potolit apele, show-ul a realizat un casting, iar cea care a obținut postul vacant este din Vaslui și nu e străină de lumea artistică, bifând mai multe apariții în emisiuni.

Cosmina Adam este noua asistentă a emisiunii „Acces Direct”, anunțul fiind făcut chiar de prezentatoarea Mirela Vaida, în direct în ediția de miercuri, 1 iulie. Tânăra cochetează cu muzica, în special cu folclorul, iar acum își dorește și o carieră strălucită în televiziune. Aceasta a urmat cursurile Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” din Iași, iar pagina ei de socializare arată că a frecventat și Universitatea de Arte „George Enescu”, din același oraș. Cosmina a fost, de asemenea, solist vocal al Orchestrei Rapsodia Vasluiului.

„Dragii mei, începând de astăzi, pot spune ca traiectoria vieții s-a schimbat, cum nici nu mi-am putut închipui! Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii Acces Direct și reporter special. Nu vă puteți închipui cât de fericită sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! Visați cu ochiul minții!”, a fost mesajul Cosminei, după ce vestea că ea va fi noua asistentă de la „Acces Direct” a fost anunțată.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here