Stirile Zilei

Coordonează organizațiile PSD dizolvate

Claudiu Manta, Dorin Hanu și Mihai Istrate se ocupă de organizațiile PSD dizolvate din Slivilești, Cătunele și Urdari.

Cele trei filiale au fost dizolvate în urma unei analize făcute, în această săptămână, de liderii PSD Gorj. Totul după ce, la alegerile parlamentare, edilii Sorin Bucurescu, Florinel Țuilă și Mihai Calotă l-au susținut de liberalul Ion Iordache la Senat. Noul deputat Claudiu Manta și consilierii județeni Dorin Hanu și Mihai Istrate vor trebui să propună noi conduceri pentru cele trei organizații.

Claudiu Manta

Claudiu Manta îi critică pe edilii PSD care, în campania electorală pentru alegerile parlamentare, s-au afișat alături de candidatul PNL la Senat, Ion Iordache.

 “Nu înțeleg cum s-au putut afișa cu un partid care va fi la fel de hulit și de urât de către oameni ca fostul PDL, care a luat măsurile acelea cu tăierea pensiilor și salariilor” afirmă noul deputat.

Claudiu Manta crede că Partidul Social-Democrat ar fi putut obține, în Gorj, și cel de-al treilea post de deputat, dacă ar fi existat o mai bună mobilizare a primarilor. Au mai lipsit, însă, câteva sute de voturi pentru ca Dorin Tașcău să ajungă în Parlamentul României.

Comment here