LIFE

Cinci vedete-surpriză în noul sezon «Asia Express». Unde se va filma show-ul de acestă dată

Asia Express este cu siguranță unul dintre cele mai apreciate reality-show-uri de la noi. Primele două sezoane s-au bucurat de un real succes, fiind mai mereu lider de audiență, atunci când era emisiunea pe tv. Iată că s-au aflat mai multe nume ale noilor concurenți, dar și locația unde se vor ține filmările.

Click! a anunțat de curând că în cel de-al treilea sezon se vor lupta pentru premiu Nico și fiica ei, iar acum, s-au mai aflat încă cinci nume celebre care vor apărea în reality show-ul de la Antena 1. Pare că echipele sunt formate și sunt pregătite să se lupte și să dea tot ce au mai bun pentru a rămâne cât mai mult timp în joc și, cine știe, poate chiar să câștige marele premiu. Astfel că, alături de Nico și fiica ei se vor mai lupta și Alex Velea cu Mario Fresh, Alina Ceușan cu Carmen Grebenișan, iar dintr-o altă echipă va face parte make-up artistul Alexandru Abagiu.

Noul sezon de la Asia Express se va filma în Filipine, Taiwan și Japonia și va fi și de această dată prezentat de Gina Pistol, potrivit elle.ro. Echipele sunt pregătite să plece din România, la filmări, în perioada 15-19 octombrie.

Anul acesta s-au dus tratative cu îndrăgita şi talentata solistă Nico (49 de ani), pe numele ei din buletin Nicoleta Matei, care a bătut deja palma cu Antena 1 pentru show-ul de aventură. Și nu va pleca singură, ci împreună cu fiica sa, sexoasa Alexandra Matei (27 de ani), care în prezent se ocupă de un business cu haine.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here