Plasare Produse

Cina la restaurant în propria casă, cu noile colecții Ambition, staruri în orice bucătărie

Bucătăria a depășit statutul de „spațiu pentru prepararea hranei”, devenind un adevărat micro-univers, cu clipele lui memorabile, presărate pe tot parcursul unei zile. De exemplu, bucătăria înlesnește ritualul savurării cafelei, dimineața. La fel de bine, mijlocește prepararea unui prânz de familie, în weekend, precum ușurează și transformă în momentul suprem de relaxare cina savurată alături de familie sau prieteni.Fără să exagerăm, bucătăria ta este propriul tău restaurant, în care funcționalitatea și stilul nu pot fi neglijate. Dajar România, cea mai mare companie de pe piața produselor pentru casă și bucătărie din Europa de Est, a înțeles perfect această nevoie și le vine în sprijin românilor. Cum anume, mai exact? Colecțiile lansate sub brandul propriu Ambition surprind prin aspectul inedit și raportul preț-calitate corect, fără să facă rabat de la următoarea promisiune – ai parte de rafinamentul și respectul față de gusturi, arome, ambient în confortul căminului personal, la fel ca într-un local în care se prepară mâncăruri pe alese, de către chefi renumiți.

În cele ce urmează, îți vom face cunoștință cu o parte dintre noile colecții Ambition România, pe care le găsești și online, pe www.dajarmagazin.ro. Sperăm să-ți facă cu ochiul, să-ți găsești preferata, să te bucuri de ritualul unei mese care te pune în valoare.

Colecția Perla, vedeta sezonului estival

Cu siguranță cunoști sentimentul de după finalizarea concediului, dorul acela de mare, de plajă, de relaxare și de tot ce presupune statutul de „turist”. Înainte să te întristeze gândul că mai ai de așteptat câteva luni bune până la următoarea vacanță, ar trebui să descoperi „soluția” Ambition.

Deși nu-ți poate face nostalgia să dispară complet, colecția Perla o poate alina. Are un design simplu și de efect, cu margini reliefate care imită aspectul unei scoici. Este ușor de întreținut și rezistentă, permitându-ți curățarea în mașina de spălat sau introducerea în cuptorul cu microunde.

Design floral, pentru un plus de eleganță și stil

Știm că uneori poate fi complicat să găsești articole elegante pentru bucătărie, mai ales când acorzi importanță deosebită detaliilor. Trebuie ca fiecare element să se potrivească de minune cu celelalte, nuanțele să se asorteze, iar atmosfera creată să fie luxuriantă și primitoare deopotrivă. Din fericire, colecția Fiori satisface dorința de rafinament, aducând în atenție o veselă capabilă să redea delicatețea florilor sălbatice.

La fel de adecvată momentelor festive este și colecția Peony, ce duce grația la alt nivel prin imprimeurile sale cu bujori. Are un farmec baroc aparte, prin care conturează o experiență asemănătoare cu cea dintr-un restaurant.

Iar dacă ești fanul călătoriilor îndepărtate și al exploziilor de culoare, articolele din colecția Paradise îți sunt destinate. Au un design la modă, cu flori și păsări ale paradisului, reprezentând o alegere îndrăzneață și unică.

Colecția Selene, pentru o notă de modernism

În cazul în care iubești simplitatea și consideri că nu ai nevoie de multe pentru a impresiona, înseamnă că ești deja familiarizat cu tendințele moderniste. Colecția Selene a fost gândită special pentru cei ce apreciază designul cu motive botanice, format din libelule, frunze de ginkgo biloba și Physalis, cunoscut și sub denumirea „fructul de aur”.

Aceasta se remarcă prin finețe și bun gust, nuanța porțelanului punând în valoare detaliile aurii ale elementelor grafice. Noi credem că are toate șansele să devină preferata ta. Tu ce crezi?

Autenticitatea, esența colecțiilor Organic și Craft

Desigur, nimic nu se poate compara cu autenticitatea și frumusețea vaselor lucrate manual. Dacă îți dorești originalitate și te-ai săturat să vânezi iluzia „perfecțiunii”, Ambition ți-a pregătit două colecții speciale.

Gama Organic pune accent pe formele neregulate, pe designul minimalist și totodată atractiv. Culorile specifice, verde și bej, se completează și se evidențiază reciproc, oferind bucătăriei un aer primitor și stilat. Însă nici colecția Craft nu se lasă mai prejos! Produsele nu doar că sunt rezistente, dar au și o eleganță ieșită din comun, datorită marginilor aurii. Îți este dificil să alegi? Poate e un semn că ai nevoie de ambele.

Dajar Magazin, locul în care varietatea și calitatea se întâlnesc

Este imposibil să nu găsești ceva pe placul tău la Dajar Magazin! Compania pune la dispoziție o gamă diversă, ce include atât produse ale celebrilor producători mondiali, cât și de marcă proprie. Articolele se regăsesc în marile lanțuri de hypermarketuri și retail internaționale, în magazinele de profil, tradiționale și HoReCa, dar și online, în webshop-ul www.dajarmagazin.ro. Bucură-te de cel mai avantajos raport calitate-preț când vine vorba de produsele pentru bucătărie și alege colecția care te reprezintă cel mai bine!

Comment here