Din JudetStirile ZileiTurceni

Cilibiu se laudă cu investiții de 12 milioane de euro

Primarii Cristina Cilibiu și Ovidiu Pungan au fost prezenți, joi, alături de Cosmin Popescu, în conferința săptămânală de presă a PSD Gorj.

Cei doi vor candida pentru noi mandate și s-au lăudat cu lucrurile făcute în ultimii 4 ani. Cilibiu a afirmat că are investiții făcute sau aflate în derulare de circa 12 milioane de euro, în orașul Turceni, mare parte în infrastructură. În plus, a ținut să-i mulțumească președintelui Consiliului Județean pentru asfaltarea celor două drumuri județene care traversează localitatea.

Cilibiu a menționat, la capitolul realizări, lucrările făcute în campusul școlar, dotările de la unitățile de învățământ și spitalul orășenesc.

Primarul din Turceni aproape a finalizat și un bloc de locuințe sociale, ce vor fi repartizate în toamnă. În plus, Cristina Cilibiu a amintit că a demarat reabilitarea Casei de Cultură din oraș, lucrările fiind realizate în proporție de 70%.

Ovidiu Pungan s-a plâns că întâmpină probleme cu investiția de introducere a rețelei de canalizare în comuna Bălănești. Lucrările sunt sistate după ce firma constructoare a dat faliment.

Pungan s-a lăudat că în cel de-al doilea mandat de primar a obținut fonduri de la guvern pentru realizarea unei săli de sport și a finalizat un cabinet medical.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here