Învăţământul GorjeanStirile ZileiTârgu-Jiu

Cifre ȘOC! ISJ: Gorjul are nevoie de 175 de săli noi de clasă și de aproape 600 de cadre didactice

Gorjul are nevoie de 175 de noi săli de clasă și de aproape 600 de noi cadre didactice, pentru ca elevii să poată merge la școală, luna viitoare, în condiții de distanțare socială.

Inspectoratul Școlar Județean Gorj a calculat și necesarul de dascăli de care ar fi nevoie, în cazul în care județul va fi în scenariul „verde” și școala începe, luna viitoare, în sălile de curs, nu online.

”La nivelul județului Gorj, s-a identificat un necesar de 175 de săli de clasă, de care avem nevoie pentru a se asigura actul didactic în condițiile prevenirii îmbolnăvirilor și un necesar de 124 de cadre didactice suplimentare, pentru învățământul preșcolar. Mai este nevoie de 136 de învățători, 209 de profesori pentru gimnaziu și 129 de profesori pentru nivelul liceal. Se poate merge și pe scenariul angajărilor, deoarece a fost un număr foarte mare la Titularizare. Probabil, se va merge și pe varianta orelor suplimentare ale cadrelor didactice” spune Dana Constantinescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Asa sa între cu duiumul in invatamant, nu contează calitatea, ci doar cantitatea. Mulți profesori, cât mai mulți ca sunt salarii bune și nu stau la munca decât 4, 5 ore pe zi, vacante cât cuprinde, sporuri la fel, gradații de merit pe hârtii strânse, doldora de dosare cu hartii. E bine, nu contează ce elevi scoate și unde ii angajam avem grija sa umplem sistemul de nulități. Îngrozitor acest sistem ifiot de învățământ unde cine nu vrea nu se dace profesor în ziua de azi.

Comment here