Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Chisim: Ambulanțierul de la Târgu-Cărbunești NU a intrat în contact direct cu pacientul nr.7

ISU Gorj neagă informațiile apărute în presa locală privind ambulanțierul de la Târgu- Cărbunești, care l-ar fi transportat neechipat corespunzător la domiciliu, pe pacientul nr.7 infectat cu COVID 19. Purtătorul de cuvânt, Florin Chisim, dă asigurări că ambulanțierul a fost echipat și n-a avut contact direct cu pacientul.

Cazul a fost prezentat în presa locală de jurnalistul Claudiu Matei, ale cărui informații sunt că ambulanțierul de la Târgu-Cărbunești nu ar fi fost echipat corespunzător și nici n-a intrat în izolare la domiciliu, după ce a intrat în contact cu pacientul nr. 7.

Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj, instituție care coordonează, pe perioada stării de urgență activitatea Serviciului Județean de Ambulanță, susține, însă, că ambulanțierul de la Târgu-Cărbunești a fost echipat și nu s-a impus izolarea sa la domiciliu.  

6 angajați ai spitalului din Târgu-Cărbunești, care au intrat în contact cu pacientul nr.7, soț al unei asistente medicale, se află însă în izolare la domiciliu.

Directorul spitalului, Constantin Târziu, spune că persoanele respective nu pot fi testate de COVID-19 prin Direcția de Sănătate Publică, ci doar pe cont propriu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here