Stirile ZileiTârgu-Jiu

Chirurgul Neață, reținut pentru 24 de ore. Procuror: 13 infracțiuni de luare de mită

Medicul Gheorghe Neață a fost reținut, joi, pentru 24 de ore, sub acuzația de luare de mită. Anchetatorii au confiscat, din cabinetul acestuia, peste 700.000 de lei.

Procurorii au luat decizia în urma perchezițiilor ce au avut loc, de dimineață, în Secția Chirurgie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și acasă la chirurgul acuzat că pretindea foloase necuvenite de la pacienți. Neață a plecat încătușat din sediul Parchetului Județean Gorj. Medicul nu a dorit să comenteze acuzațiile care i-au fost aduse.

Gheorghe Neață este acuzat de comiterea a 13 infracțiuni de luare de mită. În urma perchezițiilor de la spital și de la domiciliul chirurgului, anchetatorii au confiscat peste 700.000 de lei.

Cristina Ciobanu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj

Oamenii legii au mai găsit în cabinetul medical a lui Gheorghe Neață, în afară de sume de bani,  băuturi alcoolice, parfumuri, țigări, și cafea. Procurorii cred că produsele au fost oferite drept mită.

”Nu pretindea anumite sume de bani, însă, din probele pe care le avem, era nemulțumit  dacă sumele erau prea mici” afirmă Cristina Ciobanu.

Comments (1)

  1. Poate il verifica si pe doctoru Vintilescu de la Orto care are apartamente si vile la Tismana din salariu cinstit.

Comment here