Stirile ZileiTârgu-Jiu

Chirurgul Claudiu Soare: Atmosfera în Spitalul Județean s-a deteriorat. Ierarhiile, făcute de politic

Chirurgul Claudiu Soare, critici la adresa modului în care este condus Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu, astăzi, într-o conferință de presă.

Soare a intrat în politică, la Partidul Național Liberal și candidează pentru un post de consilier județean. Chirurgul a declarat că a decis să se alăture echipei lui Iulian Popescu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Gorj, pentru că acesta ”este un om implicat care te face să crezi că totul este posibil”.

Claudiu Soare a lansat o serie de critici la adresa modului în care este organizată activitatea în Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu, acuzând o atmosferă proastă, care s-a deteriorat în ultimii ani. Chirurgul a declarat că SJU nu poate da randament maxim prin organizarea în 3 locații, cel care are de suferit fiind pacientul.  

Soare a mai spus că sunt multe lucruri care concură la crearea unei atmosfere proaste în cadrul SJU, unul dintre ele fiind un act normativ care a permis transferul de cadre între unități, fără concurs pe post.

Chirurgul Soare crede că lucrurile nu merg așa cum ar trebui în cel mai mare spital din Gorj din cauza faptului că ierarhiile sunt făcute de politic și nu de colectivul de medici.

În ciuda criticilor la adresa politicului care pune șefii al SJU, Soare a precizat că nu este neapărat de părerea că un medic ar trebui să ocupe postul de manager.

”Dacă directorul medical este lăsat să-și facă treaba, managerul poate fi din orice sferă, nu neapărat un medic” a mai spus chirurgul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here