LIFE

Cher, la a 74-a aniversare: Mi-e frică! Sunt astmatică şi în grupa de risc

Cântăreaţa americană Cher, care a împlinit miercuri vârsta de 74 de ani, a mărturisit că, suferind de astm şi având în vedere vârsta pe care o are, face parte din grupa de risc şi se teme pentru viaţa ei din cauza Covid-19.

Aflată în izolare, în casa ei din Malibu, Cher a declarat, într-un interviu acordat El Pais, că „nu este atât de greu ca în cazul altora”. Îşi sună mama, în vârstă de 92 de ani, în fiecare zi. Chiar dacă ea locuieşte „la capătul străzii” şi ar putea să meargă să o vadă de departe, preferă să o apeleze. Artista, care şi-a anulat, ca mulţi alţii, concertele programate anul acesta, din cauza pandemiei, locuieşte împreună cu fiul ei, Elijah Blue, în vârstă de 43 de ani, şi cu soţia lui.

„Mi-e frică. Sunt asmatică şi, la vârsta mea, în grupa de risc. Acest virus nu este nicio glumă”, a declarat ea.

Cher a spus că a început un nou proiect artistic, însă nu a oferit detalii, dar şi să înregistreze diverse cântece. Ea a lansat recent o versiune în limba spaniolă a melodiei „Chiquitita” (Abba), cu scopul de a strânge bani pentru lupta împotriva Covid-19 prin Unicef.

„M-am gândit că trebuie să fac ceva, nu puteam sta cu braţele încrucişate”, a spus artista.

Videoclipul a fost filmat în casa ei şi a fost lansat pe 9 mai. Pentru această piesă, Cher a luat lecţii de limbă spaniolă şi se arată încântată de rezultat. În acelaşi interviu, cântăreaţa a mai spus că îl sprijină pe Joe Biden, „un vechi prieten”, în alegerile prezidenţiale şi a criticat modul în care administraţia Trump a gestionat şi gestionează criza sanitară.

„Ce avem nu e un preşedinte. Este omul cel mai prost, mai rasist, sexist, incult care a existat vreodată! Şi dacă este ceva care realmente m-a întristat, din ceea ce a făcut, este felul în care a scos Statele Unite din lume. Eu călătoresc peste tot, de la vârsta de 19 ani, şi mereu m-am simţit în largul meu. Să fiu americancă însemna să fiu câte puţin din fiecare loc, pentru că aici trăiesc oameni din toată lumea. Dar, de când acest om a ajuns la putere, oriunde mă duc mă simt ca o străină. Mi-e ruşine cu ţara din care vin! Este foarte trist” a spus Cher.

Vedeta este conştientă că nu va fi uşor pentru Biden să îl învingă pe Trump, „dar nu putem să menţinem un om care spune în faţa ţării să ne injectăm clor. Distruge ţara!”.

Cher (Cherilyn Sarkisian LaPiere), născută pe 20 mai 1946, este cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană de orgine armeană. După ce a devenit cunoscută în 1965 ca parte a duoului pop-rock Sonny & Cher, a reuşit să îşi construiască şi o carieră solo de succes. Cu o activitate de peste 50 de ani, Cher este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din lume, iar albumele ei au fost vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. Printre cele mai cunoscute single-uri ale ei se numără „Gypsys, Tramps & Thieves”, „Dark Lady”, „If I Could Turn Back Time”, „The Shoop Shoop Song” şi „Believe”. Între altele, de-a lungul carierei a câştigat un trofeu Grammy din şapte nominalizări. În 2018, a fost premiată la gala Kennedy Center Honors pentru contribuţia adusă artei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here