Muzicale

Cher – Chiquitita (Spanish Version)

Cher a lansat un videoclip emoționant pentru o versiune în limba spaniolă a piesei ”Chiquitita”, de la Abba. Melodia a fost înregistrată în scopuri umanitare.

După versiunea în limba engleză a piesei „Chiquitita”, realizată pentru albumul „Dancing Queen” lansat în 2018, Cher revine cu o variantă în limba spaniolă. Melodia a fost înregistrată în scopuri umanitare, toate veniturile obținute din vânzarea single-ulului urmând să fie direcționate către UNICEF.

 „Când totul s-a schimbat în lume, am vrut să ajut. Acesta mi s-a părut momentul potrivit să finalizez această versiune. Admir activitatea UNICEF de multă vreme, în special educația pe care o oferă tinerelor fete. Audrey Hepburn este eroina mea și am fost atât de mândră de ea când a devenit ambasador UNICEF în 1988. Acum, mai mult ca niciodată, este important să prioritizăm fiecare copil din lume ca și cum ar fi al nostru”, a declarat Cher.

Album „Dancing Queen”, ce a readus-o pe Cher în luminile reflectoarelor, a fost lansat în septembrie 2018. Albumul conține exclusiv cover-uri după hituri ABBA și a fost înregistrat ca parte a implicării sale în musical-ul „Mamma Mia! Here We Go Again”, Cher jucând în această peliculă rolul mamei Donnei, personajul interpretat de Meryl Streep.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here