LIFE

Chef Joseph Hadad și-a închis restaurantele. Cum l-a afectat pandemia

Joseph Hadad este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. În prezent, juratul de la MasterChef este afectat de pandemia de coronavirus, iar restaurantele sale au fost închise. El a dezvăluit de ce a luat această decizie și cum au fost planurile sale date peste cap, odată cu restricțiile din ultimele două luni.

“Da, ambele restaurante sunt închise. Cu toate că, la început, am analizat ideea de a face livrări pe perioada stării de urgență, după ce am cântărit bine beneficiile versus riscurile implicate, am decis că este mai bine să protejez echipele și să îi știu pe toți în siguranță, acasă”, a declarat chef Hadad pentru Click.

Pandemia i-a dat planurile peste cap: “În primul rând, mi-a dat peste cap planurile de a fi zi de zi cu echipa în bucătărie. Eram pe punctul de a lansa rețete noi în ambele restaurante, Joseph by Joseph Hadad și Caju by Joseph Hadad. Totodată, ne pregăteam de inaugurarea celei de-a treia locații, sub semnătura mea. Un concept special, inedit și tematic, pe care abia aștept să vi-l pot prezenta. Chiar dacă situația nu a fost îmbucurătoare pentru noi, ca și pentru întreaga industrie HoReCa, ne-am ținut tari, am avut grijă de echipă și ne-am străduit să continuăm planurile, chiar dacă cu o viteză încetinită. Anul acesta nu prea aveam vacanțe programate, având în vedere că pregăteam nouă locație. Tot timpul și focusul erau dedicate proiectului”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here