Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cere Muzeu de Artă Contemporană la Târgu-Jiu

Artistul plastic Armand Landh critică faptul că Târgu-Jiul nu are un Muzeu de Artă Contemporană, deși orașe care nu se pot lăuda cu o valoare precum Brâncuși, gen Galați sau Baia Mare, au asemenea muzee.

Landh candidează din partea Partidului Social- Democrat pentru un post de consilier municipal la Târgu-Jiu. Dacă va obține mandatul, vrea să se bată pentru artiștii plastici din Târgu-Jiu care constituie, în prezent, una dintre cele mai productive și puternice uniuni din țară.

”Din păcate, infrastructura culturală din Târgu-Jiu este destul de precară. Avem niște ateliere primite de la primărie dar trebuie investit. Ca să poți performa ai nevoie de condiții” declară Armand Landh.

Landh spune că, dacă PSD va câștiga Primăria Târgu-Jiu,  va fi organizată, din nou, Tabăra de sculptură ”Brâncușiana”. Spune că artiștii care, până acum câțiva ani, veneau la Târgu-Jiu și care au creat operele amplasate acum pe Insulița Jiului, sunt valori în domeniu care își vând creațiile pe sume impresionante, de zeci de mii sau chiar sute de mii de euro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here