Minerit și EnergieStirile Zilei

Cere majorare de 15%. Iovan: Dacă tot e soarta CEO pecetluită, măcar să pună la salarii!

Liderii sindicali din cadrul Complexului Energetic Oltenia, nemulțumiți de oferta administrației de majorare a fondului de salarii, în acest an,  cu numai 5%.

Reprezentanții celor patru federații semnatare ale contractului colectiv de muncă au refuzat, miercuri, în cadrul comisiei mixte propunerea șefilor companiei. Eugen Iovan cere ca fondul de salarii să fie majorat cu cel puțin 15% pentru a fi mărit și cuantumul primelor.

 “Dacă tot este soarta companiei pecetluită, salariații trebuie să-și primească banii pentru munca depusă în cariere și termocentrale. Creșterea  veniturilor vrem să fie în sumă fixă pentru toți salariații, să nu fie avantajați cei cu salarii mari” cere liderul sindical de la Termocentrala Turceni.

Constantin Mitrescu a calculat că majorarea fondului de salarii cu numai 5%, ar însemna câte 350 de lei de angajat CEO, în plus la leafă. Președintele Sindicatului Energia Rovinari spune că suma este prea mică, în comparație cu munca depusă de mineri și energeticieni. Liderii sindicali din cadrul CEO vor discuții cu ministrul Economiei, Virgil Popescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here