Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cere demiterea lui Giurcău. Miruță: Ciocoii aceștia, baronii aceștia sunt primii care nu respectă reguli!

Revoltă la USR după cheful la care participat Mădălin Giurcău, fostul șef al OPC Gorj, în prezent vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului. Radu Miruță cere să fie demis.

Giurcău a participat, la finalul săptămânii trecute, la o petrecere în comuna Runcu, la care nu au fost respectate regulile impuse de autorități, privind pandemia, motiv pentru care, ulterior, poliția a și aplicat amenzi.

”Este o indignare și o bătaie de joc la adresa oamenilor cărora li se cere să respecte reguli, cât timp ciocoii aceștia, baronii aceștia care se văd atotputernici sunt primii care nu le respectă!” spune Miruță.

Radu Miruță crede că Giurcău ar trebui demis. Spune că nu poate fi ținută în frâu pandemia câtă vreme, de la cel mai înalt nivel, sunt încălcate regulile.  

Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, spune, însă, că legea a fost aplicată în cazul petrecerii de la Runcu la care a participat Mădălin Giurcău și-l acuză pe Radu Miruță că se comportă  ”exact ca și colegii săi de la PSD.”

Comment here