Stirile Zilei

Centura ocolitoare a Târgu-Jiului. SECOL face angajări

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a anunțat că societatea Secol primește CV-uri pentru a angaja dulgheri, fierari-betoniști, operatori utilaje, muncitori necalificați și șoferi.

“Am primit asigurări din partea societății SECOL că se fac eforturi pentru a înteți ritmul lucrărilor de la varianta ocolitoare a municipiului. În acest context, firma dorește să angajeze personal suplimentar Societatea primește CV-urile la punctul de lucru din Iezureni. Chiar dacă nu le-am finanțat noi, îmi doresc ca lucrările să se finalizeze cât mai curând, iar cei ce își caută un loc de muncă pot încerca o colaborare cu această societate”, a notat, pe pagina de socializare, Marcel Romanescu.

Comments (1)

  1. Mai primare, nu urci tu pe buldozere si basculante , daca tot te ai transformat in agent de recrutare a muncitorilor pentru excrocii italieni care au smenuit licitatia? Cata spaga ai luat de nu reziliezi contractul si sa gasesti o firma serioasa? O ideie ar fi sa dai lucrarea lui Iordache si Ydail, pariez ca ar fi executat un volum de lucrari triplu fata de italienii ce te au spaguit? Sau Iordache nu da spaga la primari?

Comment here