LIFE

Céline Dion și-a amânat concertele din 19 oraşe europene

Cântăreaţa canadiană Céline Dion și-a amânat concertele din 19 oraşe europene, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 21 mai – 25 iulie, în cadrul turneului ”Courage”. Solista n-a anunțat, încă, nimic despre show-ul de la București, programat în 29 iulie.

Este vorba, deocamdată, despre amânarea a 28 de concerte din 19 oraşe europene. Echipa solistei lucrează la “reprogramarea” a cât mai multor date, “în măsura în care condiţiile de siguranţă permit organizarea de evenimente în fiecare oraş”, potrivit unui comunciat transmis presei.

Turneul mondial – 52 de concerte sold-out până acum – a debutat în septembrie în Québec, înainte de a se întrerupe din cauza coronavirusului. Dion urma să concerteze în oraşe precum Praga, Budapesta, Zurich, Viena, Hamburg, Berlin, Paris. Într-un comunicat, Céline Dion a transmis “gândurile şi rugăciunile ei” către “toţi cei care şi-au pierdut persoane dragi şi care suferă atât de mult în timpul acestei pandemii devastatoare”.

“Ştiu că tuturor le este greu să se adapteze la circumstanţele dificile, neştiind când vor reveni lucrurile la normal. În final, vom depăşi această încercare… sperăm cât mai mult timp posibil”, a continuat cântăreaţa.

Echipa lui Céline Dion încurajează “publicul să păstreze biletele până la anunţul noilor date”.

În România, rămâne ca managementul artistei să anunţe oficial dacă acesta va mai avea loc la data anunţată pe Arena Naţională. Emagic, organizatorul concertului în România, a anulat toate celelalte evenimente din această vară.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here