LIFE

Celine Dion, pe punctul de a fi agresată pe stradă; un bărbat a fost arestat

Cântăreaţa canadiană Celine Dion a fost pe punctul de a fi agresată pe o stradă din New York, SUA, de un militant pentru drepturile animalelor, care a fost între timp arestat, potrivit gala.fr.

Incidentul a avut loc vineri, pe când artista ieşea din hotelul Park Hyatt, în faţa căruia se adunaseră nişte fani. Céline Dion se afla la New York în cadrul turneului de promovare a noului său album, “Courage”. Un bărbat a fost arestat de poliţia din New York la doar câţiva metri de artistă, după ce comportamentul acestuia li s-a părut suspect agenţilor care asigurau paza acesteia. Celine Dion este cunoscută pentru preferinţa sa pentru haine din piele şi blană naturală.

În cadrul turneului de promovare a noului său album, “Courage”, primul în limba engleză al artistei din ultimii şase ani, Celine Dion va ajunge şi în România, anul viitor. Concertul este programat pe Arena Naţională din Bucureşti, pe 29 iulie 2020.

Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuţi, respectaţi şi de succes artişti din industria muzicală. A câştigat numeroase premii până la vârsta de 18 ani, a dominat clasamentele pop în 1990 şi a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră. Artista are în palmares două premii Oscar, cinci premii Grammy, dar şi un premiu Billboard – Icon Award, acordat recent pentru întreaga carieră.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here