LIFE

Céline Dion, al patrulea copil la 51 de ani! Va adopta o fetiță

Céline Dion se gândește să aibă al patrulea copil. Cântăreața, care este mamă a trei băieți, își dorește foarte mult și o fetiță.

Cântăreața Céline Dion (51 de ani) vrea al patrulea copil până la sfârșitul anului. Vedeta își dorește să adopte o fetiță. Anunțul a fost făcut de biografa sa, Elisabeth Reynaud, la emisiunea TPMP People, de la un post de televiziune din Canada. După ce va încheiat turneul său mondial, intitulat ”Courage”, Céline vrea să devină, în sfârșit, și mamă de fată.

Céline Dion a fost măritată cu René Angélil din 1994 până în 2016. Din căsnicia lor au rezultat trei copii, René-Charles (19 ani) şi gemenii Eddy şi Nelson, de 9 ani. După moartea soţului, cântăreaţa a rămas cu averea de 800 milioane de dolari.

Céline Dion este foarte slăbită după răceala severă pe care a avut-o recent, pentru care a fost testată și de coronavirus. Din fericire, testul s-a dovedit negativ. Vedeta riscă să i se atrofieze muşchii din jurul inimii şi să facă insuficienţă cardiacă, din cauza obsesiei ei de a rămâne slabă. A pus-o în gardă privitor la acest pericol un medic specialist, care a consultat-o recent. Vedeta a ajuns un schelet ambulant după moartea soţului ei, René Angélil, în ianuarie 2016, la 73 de ani. Nu mănâncă mai nimic, de frică să nu se îngraşe. Apropiații sunt foarte îngrijorați din această cauză. Ei speră că va renunța la dietele severe când va avea al patrulea copil, mult dorita fetiță.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here