LIFE

Celia, mama și sora ei, internate în stare gravă cu Covid-19: “A fost un coșmar!”

Cunoscuta cântăreață Celia a trecut prin momente dramatice după ce s-a infectat cu temutul virus SARS CoV2. Căntăreața Celia (36 de ani) mama, dar și sora ei au fost internate în stare gravă, timp de două săptămâni, în secția infecțioase a spitalului din Deva.

Solista a povestit coșmarul pe care l-a trăit în cele două săptămâni cât s-a luptat cu virusul. Cântăreața a avut o afectare pulmonară de 15 la sută, însă mama și sora ei au fost internate în stare mult mai gravă, cu 70 la suta din plămâni afectați de Covid. Celia s-a temut cel mai tare pentru viața mamei sale, care se recuperează cel mai greu.

“Experiența COVID-19 a fost un coșmar pentru mine/noi. Totuși n-am cuvinte să mulțumesc Lui Dumnezeu că a îngăduit să ne mai avem unii pe alții, să rămână și mama lângă noi. Dumnezeu a lucrat prin oamenii care ne-au îngrijit, cărora nu știu cum le voi putea mulțumi, însă îi voi purta în rugăciuni. Am fost internați mai bine de două săptamâni în spitalul din Deva, secția Infecțioase și știu că nimic nu a fost întâmplător. Oamenii de acolo pur si simplu ne-au dat putere și ne-au șters lacrimile…. de la infirmiere, asistente până la minunata Doamnă dr. Oniciuc Antonela cea care ține închegată această echipă minunată. În momentele de disperare în care simți că-i pierzi pe cei dragi, e atât de important să fii pe mâini bune. La noi a fost o întâmplare ca am ajuns la Deva, însă pot spune că nimic nu a fost întâmplator”, a postat artista, care încă se resimte după lupta cu virusul, pe pagina de Facebook.

Comment here