LIFE

Cel mai mare parc tematic al Universal Studios, inaugurat la Beijing

Universal Studios a inaugurat, miercuri, la Beijing cel mai mare parc tematic al său, în cadrul unui evenimentul restrâns, rezervat doar invitaţilor, relatează agenţia DPA. Parcul tematic va fi deschis publicului la data de 20 septembrie.

Universal Beijing Resort este situat în districtul Tongzhou, la o distanţă de circa 30 de kilometri de centrul capitalei Chinei. Parcul cuprinde două hoteluri de mari dimensiuni, 24 de spaţii de spectacole şi 37 de atracţii având ca tematică producţii populare, precum ”Harry Potter”, ”Transformers”, ”Kung Fu Panda”, ”Jurassic Park”, ”Minions” şi ”Waterworld”, dar şi 80 de restaurante şi 30 de magazine.

Universal speră să atragă anual peste 10 milioane de vizitatori. Potrivit relatărilor mass-media, investiţia este estimată la 50 de miliarde de yuani (7,7 miliarde dolari).

Universal deţine, de asemenea, parcuri de distracţii în Los Angeles şi Orlando (Florida) din Statele Unite, în Singapore şi la Osaka, în Japonia. Inaugurarea a fost amânată mai multe săptămâni din cauza pandemiei de coronavirus.

Comment here