LIFE

Cel mai bogat bucătar din lume NU VREA să-şi lase averea copiilor!

Gordon Ramsay, chef cunoscut pentru restaurantele sale cu multe stele Michelin şi show-urile televizate, a declarat că nu îşi va lăsa averea de milioane de lire sterline copiilor săi, care, nu au voie să stea cu el la first class sau să mănânce în restaurante sale.

Ramsay a declarat că le va da copiilor săi doar 25% din banii pentru un apartament, pentru că îşi doreşte ca aceştia „să lucreze din greu“ pentru lucrurile lor. Chef-ul, în vârstă de 52 de ani, a mai spus: „Averea mea nu va fi lăsată pur şi simplu copiilor, doar pentru simplul motiv că nu vreau să fie răsfăţaţi”.

„Ultima dată când am fost la Royal Hospital Road, restaurantul din Chelsea, a fost la ziua fiicei mele, Megan, când a împlinit 16 ani. A fost prima dată când am mâncat aici împreună cu copiii. De asemenea, nu au stat niciodată cu noi la first class. Nu au muncit până acum atât de mult încât să îşi permită asta, iar acestea sunt nişte lucruri pe care le apreciezi altfel după ce ai muncit pentru ele”, a mai spus celebrul chef.

Gorgon Ramsay s-a născut în Scoţia şi a avut un tată violent şi alcoolic, conform spuselor sale. La 42 de ani s-a căsătorit cu Tana, iar cei doi au patru copii împreună.

„Nu pot spune că stau şapte nopţi pe săptămână acasă să gătesc cu copii. Ceea ce am încercat să-i învăţ şi pe ei este, însă, munca etică. Aşadar, timpul nostru împreună este limitat, dar de calitate”, a declarat chef-ul.

În 2016 a câştigat la fel de mult ca Beyonce, și anume 54 de milioane de dolari, ambii clasându-se pe locul 34 al celor mai bogate 100 de vedete din lume. Gordon câştigă zeci de milioane de dolari din cele 25 de restaurante pe care le deţine. 7 dintre ele au stele Michelin. În plus, a creat un imperiu şi în televiziune cu ajutorul a trei emisiuni: Hells Kitchen, MasterChef şi MasterChef Junior. Cele trei show-uri au ratinguri mari, iar Ramsay are un salariu de 400.000 de dolari per episod. De asemenea, a scris mai multe cărţi de bucate care se vând foarte bine.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here