LIFE

Cel mai bine plătită vedetă pe Instagram în 2019. A câştigat peste un milion de dolari pentru fiecare mesaj sponsorizat

Vedeta TV şi proprietara unei companii de cosmetice Kylie Jenner (22 de ani), membră a familiei Kardashian, se află pe primul loc în topul celor mai bine plătite celebrităţi de pe platforma socială online Instagram, aceasta câştigând câte 1,26 de milioane de dolari pentru fiecare mesaj sponsorizat.

Este cel de-al doilea an consecutiv în care Kylie Jenner ocupă poziţia fruntaşă în acest clasament. Tânăra are peste 153 de milioane de fani pe contul său de Instagram şi a fost declarată de Forbes cea mai tânără miliardară din istorie, care şi-a făcut averea pe cont propriu, mulţumită liniei sale de produse, Kylie Cosmetics. Potrivit analiştilor, prezenţa pe reţelele sociale a lui Kylie Jenner este o afacere, valoarea acesteia crescând cu 27 de procente în cursul ultimului an. Kylie Jenner este cea mai tânără fiică a vedetelor Kris Jenner şi Caitlyn Jenner (cunoscută anterior drept Bruce Jenner).

Pe locul al doilea al clasamentului se află Ariana Grande, ale cărei mesaje sponsorizate pot ajunge până la 996.000 de dolari. Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo completează podiumul, o postare publicitară pe contul său ajungând la 975.000 de dolari. Pe locul al patrulea se află sora lui Kylie Jenner, Kim Kardashian, cu 910.000 de dolari pentru un mesaj sponsorizat, iar locul al cincilea îi revine cântăreţei Selena Gomez, care primeşte 886.000 de dolari.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here