LIFE

Cel de-al doilea sezon „House of the Dragon” va avea premiera în iunie 2024

Familia Targaryen și dragonii săi vor apărea din nou pe micile ecrane vara acestea, cu cel de-al doilea sezon al serialului „House of the Dragon”.

J.B. Perrette, directorul departamentului de streaming și jocuri de la Warner Bros. Discovery, a dezvăluit că, în luna iunie, se va lansa cel de-al doilea sezon „House of the Dragon”. Această informație a fost comunicată în timpul unui interviu la conferința Morgan Stanley pentru tehnologie, media și telecomunicații ce a avut loc luni, 4 martie. Deși Perrette nu a precizat ziua premierei, vestea este totuși mulțumitoare pentru fanii serialului.

Perceput ca unul dintre cele mai așteptate sezoane din 2024, „House of the Dragon” 2 a început producția la începutul anului trecut. Mai mult, a reușit să treacă cu brio peste greva SAG-AFTRA datorită faptului că scenariul fusese finalizat înainte de începerea filmărilor, iar majoritatea distribuției este formată din actori britanici cu contracte de capital.

Cele 10 episoade ale primului sezon „House of the Dragon” au fost difuzate în perioada 21 august – 23 octombrie 2022. Serialul fost reînnoit pentru cel de-al doilea sezon la doar o săptămână de la premieră, marcând evaluări record pentru HBO. Bazat pe cartea „Fire & Blood” a lui George R.R. Martin, „House of the Dragon” urmărește dinastia Targaryen în ținutul Westeros. Acțiunea are loc cu aproape 200 de ani înainte de evenimentele din „Game of Thrones” și cu aproximativ 100 de ani după ce Targaryen au unit cele șapte regate.

Comment here