LIFE

Cea mai SCUMPĂ cameră de hotel de pe litoralul românesc

Un adult, care vrea să îşi petreacă weekendul 5-7 iulie în confortul oferit de hotelurile clasate cu 5 stele de pe litoralul românesc, poate să ajungă să plătească nu mai puţin de 10.175 de lei.

Potrivit informaţiilor de pe o platformă de rezervări hoteliere, acesta este preţul listat pentru cele două nopţi de cazare din intervalul menţionat la Hotelul Vega, aflat în Mamaia. În preţ sunt incluse două mese. Valoarea reprezintă, în acest moment, echivalentul a opt salarii minime nete şi a peste trei salarii medii nete pe economie.

La Phoenicia Royal Hotel, o altă proprietate de cinci stele din Mamaia disponibilă în perioada respectivă, preţurile ajung la 5.023 de lei.

Desigur, în Mamaia există şi opţiuni de cazare mai ieftine: pentru aceeaşi perioadă, cel mai mic preţ listat pe aceeaşi platformă de rezervări  este de 270 de lei, reprezentând suma pe care o pot plăti turiştii dispuşi să îşi petreacă weekendul într-o vilă aflată la 4,9 kilometri de centrul staţiunii, notează businessmagazin.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here