LIFE

Ce vedem la NETFLIX în noiembrie

Noiembrie 2019 este luna în care „Irlandezul” lui Martin Scorsese ajunge, în sfârșit, pe micile ecrane din toată lumea! Dar acesta nu e singurul film Netflix pe care-l așteptăm. Încă 9 titluri fresh care merită adăugate în lista ta virtuală. Cele mai bune filme Netflix în noiembrie 2019:

The King / Regele (1 noiembrie). Timothée Chalamet este Regele Henric al V-lea: După moartea tatălui său, Prințul Hal al Angliei e nevoit să lase deoparte distracțiile adolescentine și să preia tronul, continuând fără tragere de inimă războaiele începute de predecesorul său. Tânărul și mult lăudatul actor Timothée Chalamet își asumă astfel identitatea Regelui Henric al V-lea, într-o distribuție din care mai fac parte Robert Pattinson, Ben Mendelsohn și Joel Edgerton.

The Man Without Gravity / Omul fără gravitație (1 noiembrie): E timpul să-ți dai rațiunea pe pauză, pentru că acest fantasy italian are un concept spectaculos și plin de potențial: un băiat mai ușor decât aerul a fost întotdeauna constrâns să-și ascundă anomalia, ducând în cârcă un rucsac greu care să-l mențină literalmente cu picioarele pe pământ. La un moment dat, personajul interpretat de Elio Germano se satură de povara acestui secret și hotărăște să dezvăluie întregii lumi faptul că poate pluti, devenind o celebritate internațională.

Atomic Blonde / Agenta sub acoperire (1 noiembrie), Charlize Theron și Sofia Boutella: De la regizorul lui „Deadpool 2” și „Furios și iute: Hobbs & Shaw” primim un film cu spioni remarcabil din punct de vedere estetic. Charlize Theron interpretează o agentă sub acoperire trimisă în Berlin, pe vremea Războiului Rece, pentru a cerceta moartea suspectă a unui coleg de breaslă. Talentatei actrițe de origine sud-africană i se alătură James McAvoy, John Goodman, Sofia Boutella și Bill Skarsgård.

The Pursuit of Happyness / În căutarea fericirii (1 noiembrie), Will Smith și Jaden Smith: Will Smith reproduce o perioadă devastatoare din viața antreprenorului american Chris Gardner, ale cărui investiții riscante l-au forțat să trăiască pe străzi timp de aproape un an. Nu singur, ci împreună cu fiul său, jucat aici de Jaden Smith. Descris adesea ca un film care-ți topește inima, „The Pursuit of Happyness” e lăudat mai ales pentru prestația lui Will Smith, una dintre cele mai reușite din întreaga lui carieră.

American Hustle / Țeapă în stil american (1 noiembrie), Christian Bale, Amy Adams și Bradley Cooper: Superstarurile Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams, Jeremy Renner și Jennifer Lawrence împart ecranul cu ocazia acestei povești excentrice, amplasate în anii 70. Un cuplu de escroci ingenioși ajunge să colaboreze cu un agent FBI pentru a demasca diverși mafioți și politicieni corupți din New Jersey. În 2014, „American Hustle” a fost nominalizat pentru ZECE premii Oscar, dar s-a întors acasă cu mâna goală.

The End of the F***ing World / Sfârșitul lumii – Sezonul 2 (5 noiembrie), Jessica Barden și Alex Lawther: Recomandat de 96% dintre criticii Rotten Tomatoes și apreciat de 90% dintre spectatori, „Sfârșitul lumii” s-a consacrat drept unul dintre cele mai solide seriale Netflix și e apreciat mai ales pentru umorul negru. Tânărul psihopat James (Alex Lawther) acceptă să plece într-o călătorie alături de noua lui colegă de clasă, Alyssa (Jessica Barden). Țelul ei e să-și găsească tatăl biologic, iar al lui – s-o ucidă pe Alyssa.

Legături bolnăvicioase (12 noiembrie): Premiat la Gala Gopo pentru pentru cele mai mari încasări din 2006, drama lui Tudor Giurgiu disecă un triunghi amoros cât se poate de bizar. Kiki (Maria Popistașu) își dă seama că e atrasă de colega ei de facultate, Alex (Ioana Barbu). Relația celor două fete stârnește gelozia lui Sandu (Tudor Chirilă), fratele lui Kiki, care nu are o legătură tocmai ortodoxă cu sora lui.

Before I Wake / Insomnia (15 noiembrie), Kate Bosworth: Regizorul Mike Flanagan ne-a dovedit în repetate rânduri că știe cu ce se mănâncă genul Horror, prin hit-uri precum „The Haunting of Hill House”, „Geralds Game” sau „Oculus”. „Insomnia”, o altă confirmare a talentului său, ne introduce în lumea unui copil ale cărui vise (și coșmaruri) se materializează fizic, devenind realitate. Jacob Tremblay, Kate Bosworth, Thomas Jane și Annabeth Gish sunt actorii care dau viață acestei premise creative, transformând-o într-un film memorabil.

American Made / Barry Seal: Trafic în stil american (19 noiembrie), Tom Cruise și Sarah Wright: Dacă nu te-ai săturat să-l vezi pe Tom Cruise zburând în „Top Gun”, iată ocazia să te urci din nou la bordul avionului său, într-o poveste mult mai captivantă. Urmărim viața lui Barry Seal, personalitate reală, un pilot recrutat de CIA pentru a desfășura operațiuni sub acoperire în America Centrală. Pe măsură ce câștigă respectul și încrederea lui Pablo Escobar, Regele Cocainei, Barry se trezește vârât în misiuni tot mai riscante – atât pentru el, cât și pentru familia lui.

The Irishman / Irlandezul: Asasinul mafiei (27 noiembrie), Joe Pesci, Robert De Niro și Al Pacino: După ce a iscat o controversă globală susținând că filmele Marvel seamănă mai mult cu un parc de distracții decât cu cinematografia, Martin Scorsese e gata să ne amintească ce înseamnă film bun. Unul dintre cele mai așteptate titluri ale anului, „Irlandezul” e o reuniune a legendelor vii din peliculele cu gangsteri. Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci și Harvey Keitel sunt în fruntea distribuției acestui film Netflix original. Ajuns la bătrânețe, mafiotul Frank Sheeran (De Niro) rememorează momentele-cheie ale sângeroasei sale cariere, inclusiv rolul pe care l-a jucat în dispariția (încă neexplicată) a faimosului sindicalist american Jimmy Hoffa.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here