Stirile ZileiTârgu-Jiu

Ce va face Vienescu cu banii de la Nuclearelectrica

Aparate de ventilație mecanică, de anestezie, de monitorizare funcții vitale și echipamente de protecție- asta vrea să cumpere conducerea Spitalului Județean de Urgență Gorj cu banii primiți de la Nuclearelectrica, cele 15 miliarde de lei vechi. De îndată ce ajung sumele, va fi demarată procedura de achiziție.

Managerul Dumitru Vienescu spune că i-a venit aprobare de la Ministerul Sănătății și pentru un aparat de testare a COVID-19, dar încă nu se știe dacă va fi păstrat, pentru că un echipament de acest gen a fost deja achiziționat cu sprijinul unor oameni de afaceri.  

Rodica Dahnovici, șef al secției ATI II din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, și-a dat demisia din funcție. Într-un interviu în presa locală, Dahnovici a explicat că n-a făcut asta de teama coronavirusului, ci pentru că are 66 de ani și probleme cardiace. Funcția de șef Secție ATI II a fost preluată, interimar, de medicul Alin Constantin Dănăiață.

Managerul Dumitru Vienescu spune că Dahnovici va lucra în continuare în cadrul ATI. Vienescu a discutat cu personalul medical și nu se așteaptă la demisii în bloc, așa cum s-a întâmplat în alte spitale din țară.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here