LIFE

Ce tarife astronomice au vedetele pentru a face show la Balul Bobocilor

Luna octombrie este cea în care încep pregătirile pentru balul bobocilor, iar elevii şi stundeţii îşi doresc să se distreze pe muzica celor mai în vogă artişti. În funcţie de bugetul pe care îl au însă liceele şi facultăţile încep să taie de pe listă solişti cu pretenţii şi să se orienteze asupra celor pentru care onorariul nu depăşeşte o mie de euro. Printre cel mai bine cotate soliste se numără Andreea Bălan, care susţine un recital de 45 de minute contra sumei de 2500 de euro. La polul opus se află reprezentanta de anul acesta la Eurovision, Ester Peony.

Pentru o seară reuşită de bal este nevoie şi de o atmosferă pe măsură, aşa că elevii şi studenţii care se ocupă de organizare aranjează din timp ca să-şi aducă cei mai buni artişti. Nu întotdeauna socoteala de acasă se potriveşte cu cea din târg. Click! a aflat onorariile unor artişti în vogă, cântăreţi de la noi de la o celebră casă de producţie, tarife care nu sunt deloc mici. Aşa se face că pentru a bate palma cu Andreea Bălan, artista nu urcă pe scena niciunui bal al bobocilor fără 2.500 de euro. Colega ei de trupă, Andreea Antonescu, are onorariul la jumătate, iar împreună cele două cântă în schimbul a 5.000 de euro.

La capitolul formaţii, pe lista celor disponibili sunt băieţii de la FreeStay. Ei cer 2200 de euro pentru 45 de minute de concert, în timp ce Jukebox şi Bella Santiago, fosta câştigătoare de la X-Factor, apar în faţa adolescenţilor pentru 2.500 de euro. Tarife ceva mai accesibile au Ester Peony, care poate fi contractată contra sumei de 1000 de euro, Elena Ionescu, ex-Mandinga, pentru 1.200 de euro, Iulia Dumitrache, 1.500 de euro, iar Emy Alupei cântă 45 de minute pentru suma de 1000 de euro.

Trebuie menţionat că la aceste onorarii se vor adăuga costurile pentru masă, cazare şi transport, dacă evenimentul are loc în alt oraş decât Bucureşti.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here