LIFE

Ce super vedetă îl înlocuiește pe Florin Călinescu la «Românii au talent»

E forfotă mare în PRO TV, după ce Florin Călinescu, om de bază în show-ul de divertisment „Românii au talent”, a anunțat că alege o carieră politică, incompatibilă cu scaunul de jurat în emisiune. Iată că în locul lui vine un al monstru sacru al divertismentului.

E anul lui! Horia Brenciu va fi jurat nu doar la „Vocea României”, ci și la „Românii au talent”, la PRO TV. Dacă la „Vocea României” a înlocuit-o pe Andra, la „Românii au talent” va fi în locul lui Florin Călinescu, a aflat Click!.

Mai e puţin şi televiziunile dau startul grilelor de toamnă cu emisiunile de mare audiență. Brenciu este asul din mâneca PRO TV. Vara încă nu s-a terminat, iar televiziunile menţin suspansul privind grilele de programe. Unul dintre cele mai ascunse secrete PRO TV este noul jurat al emisiunii „Românii au talent”, ale căror preselecţii vor începe în curând în Bucureşti şi în ţară.

Click! a aflat că noul jurat care li se va alătura Andrei, lui Andi Moisescu şi lui Mihai Petre va fi nimeni altul decât Horia Brenciu (47 de ani). Omul-orchestră a fost cooptat şi în acest proiect după ce s-a întors şi la „Vocea României”, de unde a plecat în anul 2014. S-ar părea că Brenciu filmează pentru emisiunea de talente muzicale, zilele acestea, iar când vor începe preselecţiile pentru „Românii au talent” se va plimba și prin ţară cu echipa emisiunii.

Horia Brenciu, actor, cântăreţ și prezentator, nu este la prima colaborare cu PRO TV. Puţini ştiu că în 2006 a jucat în serialul „Om sărac, om bogat”, unde l-a interpretat pe Titi Prodan. În perioada 2011-2013, a fost jurat alături de Smiley, Loredana şi Marius Moga în show-ul „Vocea României”, ca mai apoi, în 2014, să plece la Antena 1, unde a fost jurat în showul „X Factor”.

Brenciu a avut prima apariţie tv în vara lui 1993, în producţia TVR „Concurs de seducţie”, realizată pe litoral, la Costineşti. Următorul show prezentat de Brenciu a fost în octombrie aceluiaşi an, concursul „RoBingo”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here