Învăţământul GorjeanStirile ZileiTârgu-Jiu

Ce spune Romanescu despre echipa lui Cochină

Deși Maria Cochină îi este colegă de partid, Marcel Romanescu spune că nu cunoaște mai mult de 3 persoane din noua echipă a inspectorului școlar general.

Pe surse, a apărut în presă o parte din numele cooptate la conducerea ISJ Gorj: consilierul municipal Daniela Vulpe a venit pe funcția de inspector școlar pe managementul dezvoltării resursei umane; inspector școlar pe activități extrașcolare a fost numită Luminița Sandu, de la Grupul Școlar Roșia de Amaradia; Codruța Pătrașcu a fost instalată pe funcția de inspector școlar pe discipline tehnice; Iozefina Crețan, profesor la Liceul Sportiv, este noul inspector pe Chimie-Biologie, iar Dana Constantinescu, profesor la Colegiul ”Ecaterina Teodoroiu”, este noul inspector pe limbi străine. Locul lui Lili Andrițoiu, inspector Resurse Umane, a fost ocupat de Marilena Ciortan, de la Colegiul Auto.

”Cunosc doar 3 dintre cei nominalizați, nu am văzut lista completă” a declarat, miercuri, primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.

Edilul Târgu-Jiului a mai afirmat că, în acest an, vor trebui organizate concursuri pentru toate posturile de directori de școli din județ.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here