Învăţământul GorjeanStirile ZileiTârgu-Jiu

Ce spune Romanescu despre echipa lui Cochină

Deși Maria Cochină îi este colegă de partid, Marcel Romanescu spune că nu cunoaște mai mult de 3 persoane din noua echipă a inspectorului școlar general.

Pe surse, a apărut în presă o parte din numele cooptate la conducerea ISJ Gorj: consilierul municipal Daniela Vulpe a venit pe funcția de inspector școlar pe managementul dezvoltării resursei umane; inspector școlar pe activități extrașcolare a fost numită Luminița Sandu, de la Grupul Școlar Roșia de Amaradia; Codruța Pătrașcu a fost instalată pe funcția de inspector școlar pe discipline tehnice; Iozefina Crețan, profesor la Liceul Sportiv, este noul inspector pe Chimie-Biologie, iar Dana Constantinescu, profesor la Colegiul ”Ecaterina Teodoroiu”, este noul inspector pe limbi străine. Locul lui Lili Andrițoiu, inspector Resurse Umane, a fost ocupat de Marilena Ciortan, de la Colegiul Auto.

”Cunosc doar 3 dintre cei nominalizați, nu am văzut lista completă” a declarat, miercuri, primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.

Edilul Târgu-Jiului a mai afirmat că, în acest an, vor trebui organizate concursuri pentru toate posturile de directori de școli din județ.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. SPER CA DOMNUL ROMANESCU, SA NU ACCEAPTE O ASEMENEA PROPUNERE DE DIRECTOR LA CNTV!

Comment here